Το 2018 στο MAREWEST ξεκινάει με βόλτες και υπερπροσφορές!

Το 2018 στο MAREWEST  ξεκινάει με βόλτες και υπερπροσφορές!

Απότις 8 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, ανακαλύψτε όλα τα αγαπημένα σας είδη σε εξαιρετικές τιμές!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά 11.00 – 19.00

(Κόρινθος, 08Ιανουαρίου 2017):Το MAREWESTυποδέχεται το νέο έτος με χαμόγελα, αισιοδοξία και τις πιο συμφέρουσες αγορές! Ηπερίοδος των χειμερινών εκπτώσεων ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βρουν όλα τους τα αγαπημένα είδη, σε απίστευτες τιμές για συμφέρουσες αγορές. Παράλληλα, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει τη βόλτα του με όλη την οικογένεια.

Μόδα για μικρούς και μεγάλους, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης, παπούτσια, είδη σπιτιού, αθλητικά είδη από τα αγαπημένα σας brandΗ&Μ, LelliKelly, Celestino, Nike, EnglishHome, AmericanStars, Women’sSecret, Rouge, OJO,Achilleas,σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε καθημερινά στις καλύτερες τιμές.

Φέτος, η χρονιά ξεκινά με βόλτες για μικρούς και μεγάλους, αγορές που συμφέρουν, καφέ και χαλάρωση σε ένα άκαπνο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, αλλά και φυσικά ατελείωτο παιχνίδι στην πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του MAREWEST.

MAREWEST, μηνπαςμακριά… εδώ   υποδεχόμαστε το 2018 μόνο με χαμόγελα.

 

 

 

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MAREWEST

 

–         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών

–         Ωράριο λειτουργίαςεμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00

–         Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00

–         Parking: 800 δωρεάν θέσεις

–         Βρέφη: χώροι φροντίδας καιεύκολη πρόσβαση σε καρότσια

–         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα

–         Parkingποδηλάτων

–         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

 

Please like & share:

Enjoy this blog? Please spread the word :)