ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ «Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!»

Η iτου Λυaγkea (600 x 400)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

Το τρίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Η Παράσταση της Ζωής σου!» θα παρουσιασθεί επίσης στις 17 Μαίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για την ενίσχυση του Συλλόγου Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Κορινθίας.

 

=====================================================

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον», τοΦεστιβάλ Νέων Ταλέντων, η Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και η καλλιτεχνική ομάδα«Μεταμόρφωση», σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ώρα 1μμ, στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα, Αθήνα.

Θα μιλήσουν οι παρακάτω:

  1. κα Ελένη Φρυσίρα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον»,
  2. κα  Πέτρα Τερζή, Πρόεδρος της Εταιρείας Πολιτισμού CINE@ART, των Διεθνών  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου  και  Πελοποννήσου «Γέφυρες», του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων,  του «Άθλος + Ενέργεια – Σύζευξις Αρχαιολογικών Χώρων» και του «ΘΠ Μεταμορφωτικού Κέντρου Ζωής»,
  3. κα Κατερίνα Γιαμπουράνη, δικηγόρος – εκπρόσωπος της καλλιτεχνικής ομάδας «Μεταμόρφωση»,
  4. κ. Γιώργος Καρβουντζής, σκηνοθέτης,
  5. κα Μαρή Ιωάννα, επιτ. Σύμβουλος Επικρατείας Πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Σωματείων της Προγεννητικής Αγωγής.

Συντονιστής της συνέντευξης είναι ο νομικός κ. Βασίλης Μπόκος.

Επικοινωνία: Ελίνα Μαζιώτη (2741-30.30.12, 6972-080.441)

E: newtalentfest@gmail.com

Ιστοσελίδα: cineartfestival.eu

Facebook εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/1584627118444409/

 

 

 

“ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” Δήμου Αθηναίων

 

27 Μαρτίου –  Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

 

 «Η Παράσταση της Ζωής Σου»

 

 

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, η Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και η καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση», τιμούν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου με ένα τρίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Παράσταση της Ζωής Σου», που περιλαμβάνει θέατρο, μουσική και χορό και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, στις 7.30 μ.μ. ακριβώς (προσέλευση 7μμ), στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (Αίθουσα «Νέοι Φούρνοι»). Η εκδήλωση διοργανώνεται εθελοντικά, με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα, να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει και να ενισχύσει την Ελληνική Εταιρεία  Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον» http://www.tomellon.com.gr .

 

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων παρουσιάζει την πολύπτυχη δυναμική μουσικοχορευτική εκδήλωση  «Η Παράσταση της Ζωής Σου», την οποία σκηνοθετεί η Πέτρα Τερζή, και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα της να δώσει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους  ανθρώπους, εμψυχώνοντας συγχρόνως ευπαθείς ομάδες.

Το μουσικό τρίο Συνδαιτημόνες θα παρουσιάσει κομμάτια αρχαιοελληνικής μουσικής, μεταξύ των οποίων το αρχαιότερο γνωστό τραγούδι, ο Επιτάφιος του Σείκιλου και, σε παγκόσμια πρώτη, Η Πατρίδα, ένα τραγούδι που δημιούργησαν συμμετέχοντες του Α΄ Κύκλου του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων. Νέοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο.

Στο χορευτικό πρόγραμμα εντάσσεται μια χορογραφία του Πάνου Μεταξόπουλου, την οποία ερμηνεύει ο ίδιος με τη Νανά Τζαβάρα.

 

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ.

 

Την παράσταση θα παρουσιάσει η Χριστιάννα Καρνέζη, Σταρ Πελοπόνησσος.

 

Η καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση» και οι Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών «Ο Λύσιππος», με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Η δημοκρατία με το Μάτι του Λυγκέα», της Κων/νας Γιαμπουράνη, σε  σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή. Ένα ανατρεπτικό, σουρεαλιστικό, κοινωνικοπολιτικό κείμενο, όπου οι ηθοποιοί, σμίγοντας το κωμικό με το δραματικό στοιχείο, καταφέρνουν να μας  μεταδώσουν το πιο βαθύ μήνυμα του έργου, ότι ζωή δεν είναι μόνο ένας αγώνας για λεφτά και επιβίωση, αλλά κάτι πολύ βαθύτερο: ένα ιερό  μυστήριο, ένας έρωτας…  Η παράσταση δίνει έμφαση στη σημασία της προγεννητικής αγωγής στη δημιουργία ανθρώπων με αξίες και ιδανικά, ικανούς να αντιστέκονται με σωστό τρόπο σε κάθε τι που προσπαθεί να διαταράξει την αρμονία αυτού του κόσμου. (Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 12 ετών.)

 

Θεωρούμε ότι η Τέχνη μπορεί να αλλάξει, να «μεταμορφώσει» εσωτερικά τον άνθρωπο, ελπίδα που, όπως πιστεύουμε, πρέπει να κυριαρχήσει στην αυγή της νέας χιλιετίας, για να «αναγεννήσει εν πλήρη αρμονία» τη ζωή μας. Ευχή μας κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες με όραμα, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και αφοσίωση σε ιδανικά, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν  και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση η Ελληνική Εταιρεία το «Το Mέλλον» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των παιδιών με γενετικά προβλήματα μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της φροντίδας και υποστήριξης από το 2005.

 

Μήνυμα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου θα αναγνωσθεί από την  Μαρία Τσαρούχα, ηθοποιό-σκηνοθέτη-συγγραφέα.

 

Ταυτότητα της εκδήλωσης

 

«Η Παράσταση της Ζωής σου»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ GLOBAL ARTS STUDIOS

 

Σκηνοθεσία, οργάνωση κι εκτέλεση παραγωγής: Πέτρα Τερζή

Φωτογραφία-video: Σωκράτης Λαμπρόπουλος

Ακροάσεις: Πέτρα Τερζή, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Ελένη Πετροπούλου

 

Τραγούδι: Συνδαιτημόνες (Μαρκοπούλου Εβελίνα-λύρα/φωνή/φλογέρες, Παναγούλης Κώστας-μπεντίρ, Κατσάλης Μάριος-κιθάρα), Κωνσταντίνος Βελιώτης, Γιώργος Ιορντάνοβ, Παναγιώτης-Ειρηναίος Καβέτσος, Τερέζα Καζιτόρη, Μιχάλης Καραγιώργης-κιθάρα/φωνή, Μαρία Οικονόμου, Ίρις-Φιόνα Νικολάου, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο/φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς, Τεό Τσάτσος, Αναστασία Χαρακίδου.

ΝΑΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ & ΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ Α-Μ

ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ

Χορός:  Πάνος Μεταξόπουλος και Νανά Τζαβάρα.

 

Guest-παρουσίαση: Χριστιάνα Καρνέζη, Σταρ Πελοπόννησος

 

Γραμματεία – Επικοινωνία:  Ελίνα Μαζιώτη (2741-30.30.12, 6972-080.441)

 

Ιστοσελίδα: cineartfestival.eu

 

 

«Η δημοκρατία με το Μάτι του Λυγκέα»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 Η Δημοκρatια του Λυγκεeα1 (600 x 400) Η iτου Λυaγkea (600 x 400)

Θεατρικό κείμενο: Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καρβουντζής

Σκηνικά–κοστούμια: Σωτηρία Ζήση

Σχεδιασμός Φωτισμού: Κώστας Μπεφάνης

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Καρβουντζής

Μακιγιάζ: Λίζα Αναγνωστοπούλου

 

Ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Λίζα Αναγνωστοπούλου, Μαρία–Νεκταρία Λίγκα, Γιώτα Παππά, Λευτέρης Αχμέτης, “Ελενα Καρακούση, Γεωργία Παπακωνσταντίνου, Μάριος Στεφανιδέλης, Μάριος Αθανασόπουλος.

 

Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Μεταμόρφωση – Γιώργος Καρβουντζής

 

 

 

 

 

 

 

All talents on stage

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία εκδήλωσης: Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. Ακριβώς

 

Διάρκεια: 180΄, με διάλειμμα 9.45μ.μ. – 9μ.μ.

 

Εισιτήρια: 10 ευρώ

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Γραμματεία “Το Μέλλον” : 210-64.20.821, 12.30΄-15.00΄

 

 

Χώρος Διεξαγωγής:


«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 347.5518, 210 345.3548Αίθουσα «Νέοι Φούρνοι»

press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com

 

https://www.facebook.com/pages/Τεχνόπολις-Δήμου-Αθηναίων/115300882032

 

https://twitter.com/Technopolis2015

 

 http://instagram.com/technopolis_athens

 

 

 

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

 

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Viva.gr, τηλέφωνο κρατήσεων 11876,  κατάστημα Viva στο The Mall Athens και  Mobile application Viva Wallet

Σημεία πώλησης και εξόφλησης εισιτηρίων:

ΑΘΗΝΑ:

Καταστήματα Public (και στο tickets.public.gr), Καταστήματα Παπασωτηρίου (και στο tickets.papasotiriou.gr), Καταστήματα Ianos (και στο tickets.ianos.gr), Καταστήματα Seven Spots, Reload Stores: Καταστήματα Media Markt (και στο tickets.mediamarkt.gr)

 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:

Κατάστημα Public,  Δαμασκηνού 45, τ. 8011140000 (και στο tickets.public.gr)

Κατάστημα Seven Spots, Εθνικης Αντιστάσεως 31, τ. 27410-81.725

WWW.PETRATERZI.ORG  – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τ.Θ. 70, 20003 Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας. Τ: +30 697 2080441. F: +30 27410 60122. CY GSM +357 99798112

E-mail:  newtalentfest@gmail.com  URLs: www.petraterzi.org  cineartfestival.eu

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2015

Please like & share:

Enjoy this blog? Please spread the word :)