Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2025 με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου, κ. Ζέφη Νικολάου, καθώς και με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του σχολείου, και να γευματίσουν μαζί.
Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης θεωρούν ότι ο διάλογος με τους θεματοφύλακες της παιδείας, τους ανθρώπους που με ζήλο διαμορφώνουν τις ψυχές των νέων, δεν είναι απλώς μια κοινωνική συνεύρεση, αλλά μια ουσιαστική συμπόρευση στον δρόμο της γνώσης και της αρετής.
Μέσα από τέτοιες συναντήσεις αναδεικνύεται η αξία της συνεργασίας Εκκλησίας και Εκπαίδευσης, που έχουν κοινό σκοπό τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, φωτισμένων από την αλήθεια και την αγάπη.
The post Συνάντηση Μητροπολίτη Τρίκκης με εκπαιδευτικούς appeared first on Ορθοδοξία News Agency.