Ο Μάνης στον εορτασμό για την μάχη της Βέργας

0

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων της ιστορικής μάχης της Βέργας (1826 – 2026) τελώντας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού Μεσσηνίας την επίσημη Δοξολογία ως την επιμνημόσυνη Δέηση προ του Ηρώου των Πεσόντων στο τοίχος της Βέργας.

Παρέστησαν ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Παντελής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ανώτατος Διοικητή Φρουράς Μεσσηνίας, ο Επισμηναγός κ. Κουράκλης, αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.