Ομιλία Γέροντα Εφραίμ στο Γυμνάσιο Αραδίππου στην Κύπρο

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου γέροντας Εφραίμ, δέχθηκε πρόσκληση από το Γυμνάσιο Αραδίππου σε σκοπό να μιλήσει στα παιδιά.

Ο Γέροντας ανέφερε ότι γνωρίζει ως πνευματικός τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και εκπαιδευτικοί και σημείωσε ότι η Εκκλησία είναι ένας χώρος πνευματικό όπου ο άνθρωπος καλείται να λύσει τα προβλήματά του, παρομοιάζοντας την Εκκλησία με νοσοκομείο. Η μεγάλη διαφορά της Εκκλησίας με το νοσοκομείο όπως το γνωρίζουμε είναι όπως τόνισε ότι: “και στο νεκροτομείο υπάρχει ελπίδα“.

Παρακάτω η ομιλία του Γέροντα:



The post Ομιλία Γέροντα Εφραίμ στο Γυμνάσιο Αραδίππου στην Κύπρο appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube