Η Εορτή του Προφήτου Ηλιού στη Μητρόπολη Μαρωνείας

0

Το Πρωί του Σαββάτου, 18 Ιουλίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε στο Ιερό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού έναντι των ΚΑΑΥ Προσκυνητών. Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουλίου 2026, παραμονή της εορτής του Προφήτου Ηλιού, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Παλλαδίου και προέστη της Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος.

Ανήμερα της Εορτής, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πανδρόσου.

Στις ως άνω Ιεράς Ακολουθίες ο Σεβασμιώτατος απηύθηνε λόγο οικοδομής, αναφερόμενος στον κατά Χριστόν βίο του Προφήτου, στην ζέση πίστεως, προτρέποντας να αποβλέπουμε στον ουρανό και να μην είμαστε στραμμένοι μόνο στα γήινα και ευχήθηκε καταλλήλως.

Πατήστε  ΕΔΩ  γιά περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.