Παρουσίαση του βιβλίου «Ένοχος – Η εντολή του Κίσινγκερ, η εκτέλεση του πραξικοπήματος από τον Ιωαννίδη και η εισβολή των Τούρκων το 1974»

0

Οι Εκδόσεις Ρίζες και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν το βιβλίο των Κώστα Βενιζέλου και Μιχάλη Ιγνατίου «ΕΝΟΧΟΣ – Η εντολή του Κίσινγκερ, η εκτέλεση του πραξικοπήματος από τον Ιωαννίδη και η εισβολή των Τούρκων το 1974». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026 στις 19:30 στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Εθνικής Αμύνης 2, 546 21 Θεσσαλονίκη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Στέλιος Αγγελούδης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Αλέξης Παπαχελάς, Δημοσιογράφος

Σταύρος Τζήμας, Δημοσιογράφος

Στέφανος Διαμαντόπουλος, Δημοσιογράφος

και οι συγγραφείς Κώστας Βενιζέλος και Μιχάλης Ιγνατίου

Παρουσίαση:

Σοφία Παπαδοπούλου, Δημοσιογράφος

Την εκδήλωση στηρίζουν το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.