Ξεκίνησε στην Κόρινθο το 3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος – Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με τη συμμετοχή σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεκίνησε στην Κόρινθο το 3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος με τίτλο «Το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση του 21ου αιώνα», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα μίλησε για το Αρχαίο Δράμα ως εργαλείο παιδείας.

Το φεστιβάλ φιλοξενεί παραστάσεις και δράσεις με τη συμμετοχή σχολικών μονάδων από την Κόρινθο, τη Νέα Προποντίδα, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, το Αντίρριο, τη Ναύπακτο, καθώς και από τη Σικελία, προβάλλοντας τη δύναμη του αρχαίου δράματος ως διαχρονικού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού εργαλείου.

viber image 2025 05 07 10 13 40 836

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube