Αυτός είναι ο άνδρας που άρπαξε το βρέφος στην Ομόνοια και το παράτησε σε κάδο στον Άλιμο

Αυτός-είναι-ο-άνδρας-που-άρπαξε-το-βρέφος-στην-Ομόνοια-και-το-παράτησε-σε-κάδο-στον-Άλιμο

Αυτός-είναι-ο-άνδρας-που-άρπαξε-το-βρέφος-στην-Ομόνοια-και-το-παράτησε-σε-κάδο-στον-Άλιμο

Φωτογραφία-ντοκουμέντο του Newsbeast δείχνει τη στιγμή που ο άνδρας άρπαξε το βρέφος μέσα από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο απορριμάτων στον Άλιμο.

Ο άνδρας υπολογίζεται πως είναι περίπου 40 ετών, 90 με 95 κιλά και ότι έχει ύψος σχεδόν 1.80 μ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται να φοράει μαύρα γυαλιά καθρέπτη πάνω στο κεφάλι, τζιν παντελόνι και κοντομάνικο, ενώ έχει και ένα μαύρο τσαντάκι.

Η αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να ανακαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε ο άνδρας.

Επιπλέον, εξετάζει τρία σενάρια, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ερευνά αν ο άντρας που άρπαξε το βρέφος ήταν διαταραγμένος ή παιδόφιλος και να σκόπευε να κακοποιήσει το βρέφος.

Επίσης, εξετάζει αν ο απαγωγέας ενεργούσε εκ μέρους κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών με στόχο να πουλήσει το βρέφος έναντι χιλιάδων ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube