Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου: «Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν την “ακουμπάει”»

Μητέρα-Ειρήνης-Μουρτζούκου:-«Είναι-ύποπτη-από-τα-Χριστούγεννα-και-κανείς-δεν-την-“ακουμπάει”»

Μητέρα-Ειρήνης-Μουρτζούκου:-«Είναι-ύποπτη-από-τα-Χριστούγεννα-και-κανείς-δεν-την-“ακουμπάει”»

Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου μίλησε για τη στάση της 25χρονης κόρης της το τελευταίο διάστημα. Η ίδια η Ειρήνη Μουρτζούκου σε δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές ανέφερε ότι θέλει να καταθέσει στην αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για την περίπλοκη υπόθεση με τους θανάτους των πέντε βρεφών στην Αμαλιάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση των Αρχών, αφού έχει θεωρηθεί ύποπτη από τα Χριστούγεννα, αλλά κανείς δεν την «ακουμπάει».

Η νεαρή σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι σε περίπτωση που μπει στη φυλακή, θα πάρει κι άλλους μαζί, με πρώτη και καλύτερη τη μητέρα της.

Μιλώντας στο OPEN, η Πόπη Αναγνωστοπούλου είπε χαρακτηριστικά:

«Κανένας δεν την ακουμπάει. Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανένας δεν την “ακουμπάει”. Πήγε για κατάθεση πήγε, πήγε κάπου; Και εγώ και η οικογένεια μου και όλος ο κόσμος απειλούμαστε από την Ειρήνη», είπε αρχικά η μητέρα της.

«Από τα Χριστούγεννα λέει ότι θα πάει να καταθέσει. Ακόμα πηγαίνει», κατέληξε η Πόπη Αναγνωστοπούλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube