Εκδήλωση της Κεντρικής Νεολαίας της Ιεράς Επισκοπής Αδελαΐδος για τον γάμο

Η Κεντρική Νεολαία της Ιεράς Επισκοπής Αδελαΐδος «Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυς» διοργανώνει συζήτηση με θέμα τον γάμο και την χριστοκεντρική προετοιμασία των μελλόνυμφων γι’ αυτόν.

Η πολύ σημαντική αυτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025, και ώρα 4 έως 6 το εσπέρας, στην αίθουσα της ενορίας-κοινότητος Αγίου Αντωνίου Prospect.

Πρόκειται για πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Κεντρικής Νεολαίας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τούς νέους κυρίως, για την ιερότητα του θεοσύστατου θεσμού και μυστηρίου της αγάπης, που είναι ο γάμος.

«Σάς περιμένουμε για να εμβαθύνουμε εκκλησιαστικά στο μυστήριο του γάμου και να χαρούμε την φιλική εν Χριστώ συντροφιά αλλήλων», επισημαίνεται στο κάλεσμα της Κεντρικής Νεολαίας «Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυς».

The post Εκδήλωση της Κεντρικής Νεολαίας της Ιεράς Επισκοπής Αδελαΐδος για τον γάμο appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube