Φρίκη στην Αυστρία: Ένας 88χρονος σκότωσε τη σύζυγο και την κόρη τους και μετά αυτοκτόνησε

0

Οι δύο γυναίκες ζούνε στην Γερμανία και είχαν πάει επίσκεψη Ένας 88χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σήμερα την 89χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους σε δρόμο της πόλης Λιντς, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως ανακοίνωσε η αυστριακή αστυνομία.

Στον τόπο του εγκλήματος, έξω από πανδοχείο, βρέθηκε επιστολή που έγραψε ο δράστης και αυτόχειρας. Η αστυνομία δεν ανέφερε ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο του 88χρονου, διευκρινίζοντας πως οι δυο γυναίκες κατοικούσαν στη Γερμανία και βρίσκονταν για επίσκεψη στην πόλη Λιντς.

Το όπλο του εγκλήματος, ένα παλιό πιστόλι για το οποίο ο 88χρονος είχε άδεια, βρέθηκε στο σημείο, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Σπόρερ της Αυστρίας και η υπουργός για τα δικαιώματα των γυναικών Εύα-Μαρία Χολτσλάιτνερ δήλωσαν συγκλονισμένες από τη διπλή γυναικοκτονία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More