Κορινθιακό Επιχειρείν: Εγκάρδια συνάντηση του Θάνου Δούρου με τον Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Νίκο Σταυρέλη

Νίκος Σταυρέλης: “Ο Θάνος Δούρος σε όποιες θέσεις έχει βρεθεί  έχει αποδώσει τα μέγιστα. Του εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία στις Επιμελητηριακές εκλογές”

Eγκάρδια συνάντηση του Θάνου Δούρου με τον δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη”

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Θάνος Δούρος, πραγματοποίησε σήμερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη.

Κατά τη συνάντηση, οι δύο άνδρες συζήτησαν, σε πολύ ζεστό   κλίμα, εκτενώς για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα της Κορινθίας.

Ο Θάνος Δούρος παρουσίασε στον Δήμαρχο τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στο οποίο κυρίαρχη θέση κατέχει η ενίσχυση της συνεργασίας και οι συνέργειες μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Αυτοδιοίκησης, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.

Ο Νίκος Σταυρέλης κατά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

“Είμαι στην ευχαριστη θέση να υποδεχθώ εδώ στο δημαρχείο τον φίλο μου τον Θάνο Δούρο που είναι υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου παρείχε τόσο καιρό, απο τις εκλογές μέχρι και σήμερα, να του ευχηθώ καλή επιτυχία απο την καρδιά μου. Είναι φίλος μου, κάνει έναν αγώνα για το καλό των Κορινθιακών επιχειρήσεων. Όπου έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα, σε επιχειρήσεις, σε τράπεζες, σε γραφεία, έχει αποδώσει τα μέγιστα. Είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς, ένας άνθρωπος επιχειρησιακός όχι επιχειρηματικός. Του εύχομαι καλή επιτυχία απο τα βάθη της καρδιάς μου.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube