Συνελήφθη 52χρονος για φωτιά σε αντικείμενα στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

0

Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο άνω των 1.700 ευρώ Στη σύλληψη ενός 52χρονου προχώρησαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές για πυρκαγιά σε αντικείμενα σε υπαίθριο χώρο, σε περιοχή του Δήμου Αθηναίων.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, για πυρκαγιά σε σωρό από αντικείμενα σε υπαίθριο χώρο στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο άνδρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.718,16 ευρώ, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More