Στάση εργασίας την Black Friday σε e-food και Wolt

Σε στάσεις εργασίας την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, από τις 18:00 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., προχωρούν οι εργαζόμενοι της e-food και της Wolt, διεκδικώντας όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους «αξιοπρεπείς αμοιβές, μεγαλύτερη διαφάνεια στους όρους εργασίας και ουσιαστικό διάλογο με τις εταιρίες».

Παράλληλα, καλούν σε «συγκέντρωση και τις δύο μέρες στις 18:30 μ.μ. Κηφισίας και Αλεξάνδρας».

Στη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων της e-food, τονίζεται ότι στο πλαίσιο του διημέρου κινητοποιήσεων, συμμετέχουν επίσης σωματεία από Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Γιάννενα και Βόλο, «καθιστώντας τον αγώνα πανελλαδικό και ενισχύοντας τη συλλογική μας φωνή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube