Αθλητική Ενημέρωση – Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: “Πρέπει να γίνουμε συμπαγείς, να κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει χωρίς αυτή να είναι μομφή”

Στο σχήμα των τριών γκαρντ που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός και στην χλιαρή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το ντέρμπι του ΣΕΦ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: “Ο Κέντρικ Ναν είναι ο καλύτερος παίκτης στη EuroLeague, πήγα σε σχήμα με τρία γκαρντ για να τον βοηθήσω”

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ, αλλά και για τον Κέντρικ Ναν τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο επιθετικό στη EuroLeague μίλησε ο Εργκίν Αταμάν μετά από το ντέρμπι του ΣΕΦ.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube