Χαλάνδρι: Ο Γιώργος Μοσχούρης ή «Θαμνάκιας» της Greek Mafia ο νεκρός – Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

Χαλάνδρι:-Ο-Γιώργος-Μοσχούρης-ή-«Θαμνάκιας»-της-greek-mafia-ο-νεκρός-–-Τον-γάζωσαν-με-καλάσνικοφ

Χαλάνδρι:-Ο-Γιώργος-Μοσχούρης-ή-«Θαμνάκιας»-της-greek-mafia-ο-νεκρός-–-Τον-γάζωσαν-με-καλάσνικοφ

6 σχόλια

Newsroom

Ο Γιώργος Μοσχούρης ή αλλιώς «Θαμνάκιας», ένα από τα πιο βαριά ονόματα της Greek Mafia , είναι ο νεκρός από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι.

Ο Γιώργος Μοσχούρης είχε γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας στη Βούλα το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση με Καλάσνικοφ.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης, βρέθηκε πυρπολημένο ένα όχημα, που πιθανολογείται ότι είναι των δύο δραστών, οι οποίοι διέφυγαν με άλλο ΙΧ.

Στην περιοχή, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παπανικολή από το ύψος της οδού Αριστείδου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δουκίσσης Πλακεντίας και στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου από το ύψος της οδού Υψηλάντου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube