Δείπνο σε φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2025, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος παρέθεσε δείπνο προς τους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, οι οποίοι με πρόνοια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται από τις 19 Ιουνίου στην Πόλη μας σε πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Το δείπνο, στο οποίο παρεκάθησε και ο συνοδός των παιδιών και Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής Αρχιμ. Δαμασκηνός και άλλοι καθηγητές, έλαβε χώρα στην πάντα φιλόξενη “Χριστιανική καταφυγή Νέων” του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, με ευθύνη του Προϊσταμένου Αρχιμ. Δαμασκηνού Πέτικα και των συνεργατών του.

Το κλίμα υπήρξε ευχάριστο, ενδεικτικό της αγαπητικής σχέσης και κοινωνίας όλης της τοπικής Εκκλησίας των Θεσσαλονικέων, με τους εν Χριστώ αδελφούς εκ Συρίας και Λιβάνου, οι οποίοι ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

The post Δείπνο σε φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube