Εισαγγελική έρευνα για αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη

Εισαγγελική-έρευνα-για-αναρτήσεις-που-προτρέπουν-σε-βιαιοπραγίες-την-ημέρα-των-συγκεντρώσεων-για-τα-Τέμπη

Εισαγγελική-έρευνα-για-αναρτήσεις-που-προτρέπουν-σε-βιαιοπραγίες-την-ημέρα-των-συγκεντρώσεων-για-τα-Τέμπη

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν αναρτήσεις στα social media που εμφανίζονται να προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδης Κορέας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή τις επίμαχες αναρτήσεις .

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας δόθηκε, ήδη, παραγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα να ταυτοποιήσει τους χρήστες που έκαναν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Στόχος του αρμόδιου εισαγγελέα είναι να εξεταστεί το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube