Επισκοπή Πέρθης: Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου

Την Κυριακή της Τυρινής, 2 Μαρτίου, τελέστηκε ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο προάστιο Dianella της Πέρθης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πέρθης κ. Ελπιδίου, περιστοιχουμένου από όλο τον Ιερό Κλήρο.

Προ της ολοκληρώσεως της Ακολουθίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ελπίδιος ανέγνωσε την Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου περί της «Μετανοίας», ενόψει της ενάρξεως της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε σε όλους, εκ μέρους του και Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, ευλογημένη και σωτήρια Σαρακοστή.

Πηγή: vema

The post Επισκοπή Πέρθης: Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube