Επίθεση σε γιατρό μπροστά στον 3χρονο γιο του για ένα… φανάρι: «Φοβάμαι θα έρθουν οι κακοί» λέει το παιδί που βλέπει εφιάλτες

Επίθεση-σε-γιατρό-μπροστά-στον-3χρονο-γιο-του-για-ένα…-φανάρι:-«Φοβάμαι-θα-έρθουν-οι-κακοί»-λέει-το-παιδί-που-βλέπει-εφιάλτες

Επίθεση-σε-γιατρό-μπροστά-στον-3χρονο-γιο-του-για-ένα…-φανάρι:-«Φοβάμαι-θα-έρθουν-οι-κακοί»-λέει-το-παιδί-που-βλέπει-εφιάλτες

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση σε βάρος 36χρονου γιατρού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου του, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Συνδίκα στη Θεσσαλονίκη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 28 Απριλίου, γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν στον γιατρό επειδή – σύμφωνα με το thestival.gr – θεώρησαν ότι οδηγούσε αργά, με αποτέλεσμα να τους καθυστερήσει και να «τους πιάσει» το κόκκινο φανάρι.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφεται η στιγμή της επίθεσης: Ένας από τους δράστες πλησιάζει το όχημα, σπάει τον καθρέπτη, χτυπά το παράθυρο του οδηγού, ανοίγει την πόρτα και αρχίζει να χτυπά τον 36χρονο. Ακολουθούν τρία ακόμη άτομα που συμμετέχουν στον ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάζονται στο όχημά τους και εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ταυτοποίησε ήδη δύο από τους δράστες: έναν 63χρονο επιχειρηματία και τον 31χρονο γιο του, οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών.

Ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το σοκ για το παιδί του ήταν ανυπολόγιστο.

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος του θύματος, το 3χρονο αγόρι έχει παρουσιάσει σοβαρά ψυχολογικά συμπτώματα μετά την επίθεση: ξυπνάει μέσα στη νύχτα κλαίγοντας, αρνείται να φάει, δεν θέλει να πάει σχολείο και επαναλαμβάνει συνεχώς «φοβάμαι, θα έρθουν οι κακοί».

Ο δικηγόρος του θύματος, Παύλος Γιαννακάκης, χαρακτήρισε την επίθεση «άνανδρη» και «περιστατικό ακραίας αντικοινωνικής συμπεριφοράς». Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ αναμένεται και αγωγή.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης περιουσίας. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας αποτελεί βασικό αποδεικτικό στοιχείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube