Επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2024 την Βασιλόπιτα του νέου έτους, προς τιμήν των Ιερατικών οικογενειών, μίλησε καταλλήλως προς τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους, εξαίροντας την διακονία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ένζηλο και ένθεο προσφορά τους για τη σωτηρία των ψυχών.
Παραλλήλως ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά των Ιερέων για τη συμπαράστασή τους προς τους Εφημερίους και τους προέτρεψε, ώστε να δίδουν πάντοτε την καλή μαρτυρία.
Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:
The post Ευλογία βασιλόπιτας ιερατικών οικογενειών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας appeared first on Ορθοδοξία News Agency.