Γάζα: Τουλάχιστον 72 νεκροί την Πέμπτη από ισραηλινά πυρά

Η Πολιτική Προστασία της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε ότι 72 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 21 που προσπαθούσαν να πάρουν τρόφιμα από τα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας, σκοτώθηκαν χθες από τον ισραηλινό στρατό στα παλαιστινιακά εδάφη.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στη Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα της Γάζας και 15 άλλοι στον διάδρομο Νετζαρίμ στην κεντρική Γάζα, όπου χιλιάδες άνθρωποι πηγαίνουν καθημερινά με την ελπίδα να παραλάβουν τρόφιμα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας, Μαχμούντ Μπασάλ.

Πρόσθεσε ότι άλλοι 51 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε εννέα ξεχωριστές ισραηλινές επιδρομές στην πόλη της Γάζας και στο βόρειο τμήμα του πολιορκούμενου παλαιστινιακού θύλακα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γάζα: Τουλάχιστον 72 νεκροί την Πέμπτη από ισραηλινά πυρά on BLUE SKY.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube