Η ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τη θλίψη της για την εκδημία του Μητροπολίτη Αργυροκάστρου

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας “Ομόνοια” με ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κυρού Δημητρίου, ο οποίος εκοιμήθη εχθές σε ηλικία 85 ετών.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κυρού Δημητρίου, ενός Ιεράρχη με σπάνια πνευματική ποιότητα, ταπεινότητα και διακριτικότητα, ο οποίος υπηρέτησε τον Ορθόδοξο λαό της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με αυταπάρνηση και πίστη.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δημήτριος αποτέλεσε για δεκαετίες πυλώνα σταθερότητας, ελπίδας και ενότητας, σε έναν τόπο που πορεύεται καθημερινά μέσα σε προκλήσεις και δυσκολίες. Η παρουσία του υπήρξε πνευματικό στήριγμα για τον Ελληνισμό της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, η φωνή του συνόδευε πάντα με πραότητα, αλλά και παρρησία, την πορεία του λαού μας.

Η παρακαταθήκη του, το έργο του στην ανασύσταση της Μητροπόλεως, η φροντίδα του για τον κλήρο, τους ναούς και τις ψυχές των ανθρώπων, θα παραμείνουν ανεξίτηλα στην ιστορική μνήμη και στην καρδιά όλων μας.

Αιωνία του η μνήμη!

The post Η ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τη θλίψη της για την εκδημία του Μητροπολίτη Αργυροκάστρου appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube