Νεαρός συνελήφθη στη Λαμία να οδηγεί χωρίς δίπλωμα για 6η φορά – Αμέσως μετά τη δίκη του, συνέλαβαν και τον πατέρα του

Νεαρός-συνελήφθη-στη-Λαμία-να-οδηγεί-χωρίς-δίπλωμα-για-6η-φορά-–-Αμέσως-μετά-τη-δίκη-του,-συνέλαβαν-και-τον-πατέρα-του

Νεαρός-συνελήφθη-στη-Λαμία-να-οδηγεί-χωρίς-δίπλωμα-για-6η-φορά-–-Αμέσως-μετά-τη-δίκη-του,-συνέλαβαν-και-τον-πατέρα-του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Μαΐου νεαρός Ρομά, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του χωρίς να έχει άδεια ικανότητας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μάλιστα, αυτή ήταν η έκτη φορά που συνέβαινε αυτό και το Αυτόφωρο Μονομελές αποφάσισε ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Όπως επισημάνθηκε, δεν αναστέλλει και δεν μετατρέπει την ποινή, λόγω της επαναλαμβανομένης παραβατικής συμπεριφοράς του, ωστόσο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του και ο κατηγορούμενος δεν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Όμως λίγο μετά το πέρας της διαδικασίας υπήρξε ένα απρόσμενο περιστατικό. Ο πατέρας του, που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, την ώρα που αποχωρούσε από τη δικαστική αίθουσα και κατέβαινε τα σκαλιά για να φτάσει στην κύρια έξοδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.

Ο λόγος ήταν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας με ποινή φυλάκισης 6 μηνών για παραβάσεις του ΓΟΚ (Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός), καθώς η έφεση που είχε ασκήσει κατά της εκτέλεσής της δεν υποστηρίχθηκε στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube