Το Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής που η Εκκλησία μνημονεύει και δέεται για όλους τους Κεκοιμημένους Αδελφούς, τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ιερισσό το 40νθήμερο Ιερό Μνημόσυνο του τ. Προέδρου της Ιερισσού και εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου αειμνήστου Γεωργίου Πασχαλίδη.
Την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Αιδ. Πρωτ. π. Μακάριος Ζωνάρας, με χοροστατούντα τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο, οποίος διατηρούσε φιλικώτατες σχέσεις με τον εκδημήσαντα αδελφό μας.
Το Ιερό Μνημόσυνο ετέλεσαν ο Σεβασμιώτατος και οι Εφημέριοι της Ιερισσού Αιδ. Πρωτ. π. Μακάριος Ζωνάρας και π. Ιωάννης Κοτσέα.
Με την ευκαιρία αυτή ο Επίσκοπός μας επιθεώρησε την πορεία της Αγιογραφήσεως του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου της Ιερισσού, η οποία ολοκληρώνεται οσονούπω και βαίνει άριστα! Μπράβο και στους δύο Εφημερίους της Καθέδρας της Ιεράς μας Μητροπόλεως!

The post Ο Μητροπολίτης Ιερισσού στο 40νθήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Πασχαλίδη appeared first on Ορθοδοξία News Agency.