Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Σίλα της Ενορίας Δαμαβόλου Μυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη το απόγευμα της Τρίτης, 29ης Ιουλίου 2025, για πρώτη φορά, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Σίλα του ομωνύμου οικισμού της Ενορίας Δαμαβόλου Μυλοποτάμου, όπου χοροστάτησε κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο, τη μαρτυρία και την αποστολή του Αγίου Αποστόλου Σίλα, ενός εκ των Εβδομήκοντα Αποστόλων, τονίζοντας προς τους ανθρώπους την ανάγκη όλοι να είμαστε στην αποστολή μας τίμιοι και αφοσιωμένοι. Χαιρέτισε δεν την παρουσία και συμμετοχή πολλών παιδιών στον Εσπερινό της εορτής και ευχαρίστησε τον Εφημέριο, π. Ιωάννη Αντωνακάκη, και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας.

Επίσης, το ίδιο απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο π. Ιωάννη, τον ιδιαίτερο, σε σχήμα μιτάτου, Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, σε ένα θαυμάσιο τοπίο της περιοχής, προγραμματίζοντας, συν Θεώ, τα Θυρανοίξια του εν λόγω Ιερού Ναού.

The post Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Σίλα της Ενορίας Δαμαβόλου Μυλοποτάμου appeared first on Ορθοδοξία News Agency.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube