Τραγωδία στα Τέμπη: Επιδικάστηκε η πρώτη αποζημίωση σε συγγενείς θύματος

Το δικαστήριο επιδίκασε στη σύζυγο και τα τρία παιδιά του θανόντος συνολικά 800.000 ευρώ Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών επιδίκασε την πρώτη αποζημίωση για οικογένεια νεκρού του δυστυχήματος των Τεμπών.

Η υπόθεση αφορά εργαζόμενο ελεγκτή στο intercity 62, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα. Μέλη της οικογένειάς του ενήγαγαν τον ΟΣΕ και την Hellenic Train. Σύμφωνα με τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο που μίλησε στο OPEN, το δικαστήριο επιδίκασε στη σύζυγο και κάθε ένα από τα τρία παιδιά του θανόντος από 200.000 ευρώ, συνολικά 800.000 ευρώ.

Οι εταιρείες αναμενόταν να προσφύγουν σε ανώτερο βαθμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies