Ξυλοδαρμός 15χρονου από 16χρονο στα Ιωάννινα – Του έσπασε τη γνάθο, συνελήφθησαν ο δράστης και ο πατέρας του

Ξυλοδαρμός-15χρονου-από-16χρονο-στα-Ιωάννινα-–-Του-έσπασε-τη-γνάθο,-συνελήφθησαν-ο-δράστης-και-ο-πατέρας-του

Ξυλοδαρμός-15χρονου-από-16χρονο-στα-Ιωάννινα-–-Του-έσπασε-τη-γνάθο,-συνελήφθησαν-ο-δράστης-και-ο-πατέρας-του

Στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, με σπασμένη την κάτω γνάθο, νοσηλεύεται μαθητής 15 ετών, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από έναν 16χρονο, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία των γονιών του θύματος, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο πατέρας του και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος ενώ παραπέμπεται στον ανακριτή ο 16χρονος κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη μεθαύριο, Παρασκευή.

Ο 15χρονος είναι μαθητής στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου Ανατολής και ο 16χρονος στην Β’ τάξη του 1ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies
YouTube
YouTube