Στην Ημερίδα του Ομίλου Αστροφυσικής του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς παραβρέθηκε ο Σεβασμιωτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Η Ημερίδα πραμγατοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026 με ομιλητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο και τον Ομότιμο Καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κανάρη Τσίγκανο.
Ακούστηκαν οι εισηγήσεις: “Οι εκπληκτικές συμπτώσεις της κοσμολογίας” και “Κρυφές ματιές στο αθέατο Σύμπαν”.
Η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Ρώσσιου με την υπεύθυνη Καθηγήτρια κ. Δέσποινα Μουτσάκη ευχαρίστησαν τους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις στον Όμιλο Αστροφυσικής, ο οποίος απαρτίζεται από παιδιά με ενδιαφέροντα αναλόγου περιεχομένου.
Στη συνέχεια υπήρξε γόνιμος διάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις και πραγματοποιήθηκε η επίδοση πιστοποιητικών Ομίλου και βεβαιώσεων RADIIO.
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.