Μητρόπολη Άκκρας: Ίδρυση «Σεμιναρίου Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας»

0

Η Ιερά Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Άκκρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ίδρυση του «Σεμιναρίου Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας», το οποίο θα αρχίσει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2026. Η ελληνική γλώσσα αποτελεί τη γλώσσα του Ιερού Ευαγγελίου, των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, των λειτουργικών κειμένων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και μία από τις σπουδαιότερες γλώσσες της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Η εκμάθησή της θα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να προσεγγίσουν αυθεντικά τον πνευματικό, θεολογικό και πολιτιστικό πλούτο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται από Έλληνες εκπαιδευτικούς, τόσο διαδικτυακά όσο και διά ζώσης, και θα πραγματοποιούνται ως εξής:

– Εξ αποστάσεως (online) για όλους τους συμμετέχοντες.

– Με τακτική υποχρεωτική φυσική παρουσία για όσους διαμένουν στη Γκάνα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύονται από τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερόμενων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.