Νεκρή Αγγλίδα μετά από μοιραία βουτιά από πλοίο στα Κουφονήσια

0

Kάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις της Γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από βουτιά στη θάλασσα, σε απομακρυσμένη παραλία στο Κάτω Κουφονήσι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η γυναίκα επέβαινε σε ημερόπλοιο που είχε αναχωρήσει από τη Νάξο με προορισμό τα Κουφονήσια, μετέδωσε το cyclades24.gr

Κατά τη διάρκεια στάσης του σκάφους σε απομακρυσμένη παραλία του Κάτω Κουφονησίου, η γυναίκα βούτηξε στη θάλασσα. Λίγο αργότερα και κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση για την παροχή βοήθειας και τη μεταφορά της στο λιμάνι. Εκεί έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατό να επανέλθει, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός της.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόκειται για 69χρονη αλλοδαπή γυναίκα από την Αγγλία, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ αναμένεται και επίσημη ενημέρωση για τα στοιχεία της γυναίκας και τα αίτια του θανάτου της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.